Suvekampaania eripakkumine korteriühistute käsiraamatule!

06.08.2019

Hea korteriühistu esindaja!

On sul juba olemas ühistujuhi tööks vajalik abimees?

Käsiraamatul “NÕUANDEID KORTERIÜHISTUTELE: kuidas rakendada uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust?”
on nüüd suvekampaania eripakkumine, kus vahemikus 06.08.19 –  01.09.19 on raamatu ostjatele
erihind 25.- (tavahind 30.-),
EKÜL liikmetele soodushind 17.- (tavahind 22.-).

Erihinnaga saab raamatut tellida aadressil ekyl@ekyl.ee või helistades 627 5740.
Eripakkumise raamatute arv on piiratud!

RAAMATUST:
Raamat pakub korteriühistutele abi ja selgitusi 2018. aasta 1. jaanuaril jõustunud korteriomandi- ja korteriühistuseaduse kohta. Uus seadus määratleb varasemast täpsemalt korteriühistu rolli ning sellele liikmete õigused ja kohustused. Seadus loob ka hulga uusi mõisteid, mille rakendamine korteriühistu igapäevaelus selgitusi vajab.

Raamatu koostaja, jurist Urmas Mardi on Eesti Korteriühistute Liidu õigusosakonna juhataja, korteriühistute valdkonna kogenud spetsialist ning tunnustatud lektor, kes uue seaduse teemal nõustanud tuhandeid inimesi üle Eesti. Käesolevast raamatust leiab lugeja nii seaduse täisteksti koos tema selgitustega kui ka korteriühistu näidispõhikirja, mille on koostanud Eesti Korteriühistute Liidu jurist Margus Saulep.