Üle-euroopaline küsitlus energia lõpptarbijatele

05.03.2018

Euroopa Liidu energiavaldkonna aruteludes kasutatakse üha enam mõistet “energy poverty”, mida on eesti keelde tõlgitud kui energiavaesust või kütteostuvõimetust, ning mis viitab olukorrale, kus energia ning energiateenuste kõrge hind on muutnud haavatavamate elanikkonnarühmade jaoks toimetuleku keeruliseks.

Eesti Korteriühistute Liit on koostöös Ateena Tehnikaülikooliga ette valmistamas üle-euroopalist teavitusprojekti energia lõpptarbijatele. Seoses sellega on koostatud küsimustik kõigile tarbijatele, mis sisaldab üldiseid küsimusi energia tarbimise ja sellega seotud mõistete kohta. Kutsume teid kõiki selles küsitluses osalema. Teie vastused aitavad meil ette valmistada projektitegevusi, et pöörata Euroopa otsustajate tähelepanu kulutustele, mida energiatarbijad erinevates Euroopa riikides igapäevaselt teevad. Kuna tegemist on üle-euroopalise küsitlusega, on küsimused inglise keeles. Küsitlusele vastamine võtab 5-10 minutit.

ALUSTA VASTAMIST SIIT: https://www.surveymonkey.com/r/energypovertyinEU