EKÜL alustab projektiga Ukraina eluasemevaldkonna reformide toetamiseks

11.07.2018

11. juulil külastasid Eesti Korteriühistute Liitu Anastasiia Mihailova, Eesti Kiievi Suursaatkonna projektikoordinaator humanitaarabi ja arengukoostöö küsimustes, ja Välisministeeriumi Arengukoostöö ja humanitaarabi büroo esindaja Marju Tooding. Kohtumisel EKÜL juhatuse esimehe Andres Jaadlaga arutati augustis Välisministeeriumi toetusel algava EKÜL arengukoostööprojekti „Ukraina eluasemevaldkonna reformide toetamine“ tegevuskava.

Andres Jaadla sõnul soovib EKÜL aidata kaasa Ukraina eluasemereformide arendamisse ja seda eelkõige Ukraina elamusektori vajadustele vastavate koolituskavade väljatöötamise ja elluviimisega.

Eesti Korteriühistute Liit on alates 2016. aastast ÜRO elamumajanduse harta keskus, mille põhitegevusteks on harta tutvustamine Eestis ja eluasemevaldkonna toetamine riikides, kus elamureformid veel ettevalmistamisel. Harta on eesti keeles kättesaadav SIIN.

DSC_2620