Andmekaitsepäeva veebiseminar 28. jaanuaril 2022

27.01.2022

28. jaanuaril tähistatakse üle maailma andmekaitsepäeva. Rahvusvaheline andmekaitsepäev on pühendatud andmekaitsealaste õiguste tutvustamisele ja andmetöötlusega seotud riskide teadvustamisele.

Andmekaitse Inspektsioon korraldab sel puhul reedel, 28. jaanuaril kell 11.00-14.00 teabepäeva, mida saab jälgida otseülekandena inspektsiooni kodulehelYoutube’i kanalis või Facebooki lehel. Üritus jääb kõigis kanalites ka järelvaadatavaks.

Teabepäeval võtame sedapuhku fookusesse kaamerate kasutamise. Kordame üle kaamerate kasutamise üldpõhimõtted, räägime meie värskelt uuendatud kaamerate kasutamise juhendist ja peamistest mureküsimustest ning trendidest. Eraldi pöörame tähelepanu kaameratele koolikeskkonnas, korteriühistutes ja teenindusettevõtetes. Päeva lõpuks pöörame pilgu tulevikku ja arutleme selle üle, kuhu suunas tehnoloogilised lahendused arenevad ja millisesse ühiskonda me teel oleme. Kas maailmas, kus kaamerad ümbritsevad meid igal sammul, on üldse privaatsusele kohta?

Vaata infopäeva kava: https://www.aki.ee/et/andmekaitsepaev2022