Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 7/2017

Head korteriühistute juhid ja liikmed!

Septembrikuu pole enam mägede taga ja just septembris on korteriühistutele tulekul mitmeid põnevaid sündmusi.

Taas on võimalik liituda korteriühistu juhi baaskoolituse õppegrupiga eesti või vene keeles ning täiendada oma teadmisi võlgnikega tegelemise teemal.

Korteriühistuliikumise keskuseks saab septembris aga Rakvere, kus on 7. septembril tulekul infopäev “Turvalisus kortermajas” ning 14. septembril Eesti EL Nõukogu eesistumise raames toimuv IX Balti Elamumajanduse Konverents. Registreeru varakult ja tule kuulama teiste Euroopa riikide kogemusi energiasäästust elamuvaldkonnas!

Eesti Korteriühistute Liit


Infopäev TURVALISUS KORTERMAJAS, 7.09.2017 Rakvere

7. septembril 2017 kell 16:00 kõnelevad Rakvere politseijaoskonnas
piirkonnapolitsei, Päästeameti, Maksu- ja Tolliameti ning Eesti Korteriühistute Liidu esindajad. Osalemine tasuta, vajalik eelregistreerimine. Toetavad siseministeerium ja SA KÜSK.
EDASI

IX Balti Elamumajanduse Konverents, 14.09.2017 Rakvere

Rakveres toimuval konverentsil “Parimad praktikad jätkusuutliku elukeskkonna kujundamisel” kõnelevad elamuvaldkonna eksperdid Euroopa Liidust ja partnerriikidest. Konverents on osa Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise sündmuste programmist. Toetavad Riigikantselei ja SA KÜSK.

Osalemine tasuta. Vajalik eelregistreerumine. Tallinnast võimalik konverentsile sõita ühise bussiga. Konverentsile järgneval päeval 15.09.17 on eelnevalt registreerunutel võimalus osaleda ka õppepäeval Rakveres.
EDASI

Septembrikuu koolitused EKÜLis

Tarkusekuul alustame uue hooga ka EKÜL-i koolitustega! 8. septembril algab korteriühistu juhi baaskoolitus e-õppe vormis (eesti keeles) ning 15. septembril alustab venekeelne korteriühistu juhi baaskoolitus.

20. ja 21. septembril (vastavalt eesti ja vene keeles) ootame huvilisi koolitusele „Kuidas tegeleda võlgnikega korteriühistus?”.

Septembrist alustame pärast üürikest suvepuhkust ka oma traditsiooniliste ümarlaudadega.
Täpsem info EKÜL-i koduleheküljel! Kohtumiseni septembris!
EDASI

TEATED

Suur tänu suveülikoolis osalenutele!

10.-11. augustil 2017 toimus Jänedal juba XI Eesti Korteriühistute Suveülikool, mis tõi taas kokku ligi 100 ühistujuhti ja valdkonna eksperti. Vaata pilte toimunust SIIT.

Korteriühistute konkursid 2017

Konkurss viiakse läbi kolmes kategoorias:
EDUKAIM RENOVEERIMISPROJEKT 2017

PARIM KORTERIÜHISTU JUHT 2017

ILUS KODUÜMBRUS 2017

Veel jõuad osalema!
Tähtaeg 01.09.2017.

EDASI

AsfaltFix OÜ info korteriühistutele

Libedusetõrjele tasub mõelda juba varakult. Muutke oma trepimademed, trepiastmed ning kaldteed libisemiskindlaks juba suvel, et talvel oleks kindel jalgealune tagatud.

EDASI





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 7/2017 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast