Rakveres toimub EKÜL Virumaa aastafoorum

06.02.2017

Eesti Korteriühistute Liidu pressiteade
7. veebruar 2017

Virumaa korteriühistud kogunevad 8. veebruaril 2017 algusega kell 12:00 Rakveres Art hotelli konverentsisaalis Virumaa Korteriühistute Foorumile.

Virumaa korteriühistud on ennast näidanud edumeelsete ühistuliikumise eestvedajatena, püsides viimasel aastal renoveerimise aktiivsuse tasemelt Eesti kolme aktiivsema piirkonna hulgas. Selleaastasel Virumaa Foorumil kõneleme taas korteriühistute jaoks olulistest teemadest ning toome esile parimaid näited ja praktikad. Muuhulgas tulevad arutlusele Eesti Korteriühistute Liidu uued e – teenused, räägime korteriühistute loomisest maapiirkondades Rakke valla kogemuse põhjal, Eesti Audiitorkogu esindaja tutvustab uut revisjonijuhendit korteriühistutele, Majandus – ja Kommunikatsiooniministeeriumi esindajad räägivad ministeeriumi suundadest elamumajanduses ning SA KredEx poolt antakse põhjalik ülevaade korterelamute renoveerimise hetkeseisust ja tulevikuvõimalustest.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimehe Andres Jaadla sõnul tõotab foorum tulle eriti kasulik just renoveerimist planeerivatele korteriühistutele, sest oma kogemusi ja tarkusi jagavad nii panga esindajad, ehitajad, energiaaudiitorid kui ka renoveerimise omal käel läbi viinud ühistujuhid Rakveres ja Virumaal enda praktiliste ja eluliste näidete põhjal.

Vaata Virumaa Foorumi kava SIIT.

Täpsem info:

Andres Jaadla
Eesti Korteriühistute Liit
Juhatuse esimees
ekyl@ekyl.ee
Tel: 6275740
www.ekyl.ee