EKÜL korraldab koos partneritega elamukonverentsi Sofias

09.07.2021
Enam kui aasta on EKÜL koostöös Horisont 2020 projekti SHEERenov partneritega Bulgaarias ja Ungaris kogunud ja analüüsinud Euroopa elamumajanduse parimaid praktikaid, et aidata välja töötada Sofia linnale sobivaid korterelamute renoveerimist toetavaid meetmeid. Nüüd on töö jõudmas esimesse vaheetappi, kus 23. juulil Sofias toimuval konverentsil tutvustame erinevate riikide elamumajanduse kogemusi.
Kuna seekordne konverents toimub ainult Sofias kohapeal, on meil võimalus tasuta osalema kutsuda vaid neid, kes sel ajal samuti seal on. Kindlasti kuuleb aga konverentsil räägitust ja projekti SHEERenov tulemustest ka järgmise aasta jooksul Eestis toimuvatel konverentsidel!
Konverentsi kohta loe lähemalt SIIT.
SHEERenov projekti kohta saab täpsemalt seada SIIN.
..