EKÜL ÜLESKUTSE: uuendage andmeid, et vajalik info jõuaks teie korteriühistuni!

03.11.2022

Eesti Korteriühistute Liit kogub ja edastab regulaarselt korteriühistutele vajalikku teavet ja aktuaalseid uudiseid. Liidu vahendusel jõuab ühistuteni info avanevate toetusmeetmete, koolitusvõimaluste ja ka ühistu poolt kiiret reageerimist nõudvate teemade kohta.

KONTROLLIGE OMA KORTERIÜHISTU KONTAKTANDMEID!

EKÜL edastab korteriühistutele suunatud teavet ühistute endi poolt esitatud kontaktandmetele. Juhul, kui teie ühistu juhtkond on hiljuti vahetunud või te pole kindel, kas liidul on teie ühistu ametliku esindaja/esindajate kontaktandmed olemas, palume seda kontrollida, saates aadressile ekyl@ekyl.ee oma ühistu nime ja õiged kontaktandmed, kuhu teavet soovite. Nii väldime olukorda, kus näiteks ühistu juhatuse liikmete vahetumisel ei jõua EKÜL poolt edastatav info enam korteriühistuni!

Alanud on korteriühistute ajakirja Elamu tellimine 2023. aastaks.
Tellimiskaardi leiab siit: AJAKIRI ELAMUEKÜL liikmete postkastidesse jõuab ajakiri tasuta ja neil tellimust vormistada ei ole vaja!

Korteriühistud, kes veel ei ole EKÜLi liikmed, on oodatud liiduga liituma! Täpsem info siit: TULE LIIKMEKS!

Lisaks on kõikidel huvilistel võimalus tellida endale tasuta EKÜL e-uudiskiri. Kord kuus ilmuva uudiskirjaga liitumiseks palume end registreerida siin: LIITU EKÜL UUDISKIRJAGA! Kui olete juba uudiskirja saaja, ei ole vaja uuesti registreeruda.

Korteriühistute andmeid töötleb ja kasutab Eesti Korteriühistute Liit ainult ühistutele vajaliku info edastamiseks liidu enda teavituskanalites. Andmeid ei väljastata kolmandatele isikutele ja liit ei vasta korteriühistute kontaktandmete päringutele!